Profile

Join date: Oct 31, 2022

About


beste handelsplatform crypto


Gate.io staat bekend als één van de veiligste exchanges die er zijn en wanneer je gebruik maakt van dit platform hoef je dus in principe ook niet bang te zijn dat de exchange gehackt wordt, als weet je het natuurlijk nooit zeker. Dit betekent dat je indirect een vergoeding van 2% betaalt, wat in wezen een 'spread' is. Dan rekent Coinmama ook nog een handelscommissie van 3,90% als je een cryptocurrency koopt en 0,90% als je verkoopt. Als je dacht dat dit al erg genoeg was, worden er ook nog eens woekervergoedingen aangerekend voor debit- en credit card transacties.

Het gebruik van Bitcoin makelaars is een eenvoudig proces. Je hoeft je alleen maar aan te melden en een storting te doen, waarna je de munten kunt ontvangen waarin je geïnteresseerd bent, tegen de prijs die door het platform wordt gegeven.

Je hebt hier op Invezz toegang tot een hele reeks cryptocurrency-cursussen. Of je nu de basis van Bitcoin wil leren, de ins en outs van Ethereum wil verkennen, of alles over Tron te weten wil komen, onze gidsen helpen je alle benodigde kennis op te doen voordat je begint met handelen.

Ondersteunt snellere betalingen voor EUR transacties Eigen blockchain met cryptomunt Cronos

Deribit in Amsterdam is een crypto exchange gespecialiseerd in crypto termijncontracten en is de grote concurrent van Bitmex. Het zijn crypto to crypto trading platforms voor derivaten en alleen geschikt voor professionele daghandelaren. Zal waarschijnlijk onder toezicht van De Nederlandse Bank worden geregistreerd en voldoet aan de Europese antiwitwasrichtlijn AMLD5. Voor meer informatie: bezoek Deribit!Bitmex – hardcore crypto derivaten handelsbeurs bekend voor de verschillende crypto futures contracten waar met flinke hefbomen kan worden gehandeld. Zeer risicovol, maar uiterst populair bij de hard core crypto day trader. Opereert vanuit Hong Kong en zal naar alle waarschijnlijk niet voldoen aan de Europese antiwitwasrichtlijn AMLD5. Hoewel uiterst populair verwijzen we onze lezers naar Deribit. Voor meer informatie over Bitmex: bezoek Bitmex. ByBit – rijzende ster in de derivaten sector. Deze nieuwe generatie handelsbeurs voor de crypto-derivatenhandel heeft binnen korte tijd veel klanten verworven. FTX – zeker weer een vermelding waard. Het is een belangrijk handelsplatform met een affiniteit voor derivaten. Beschikt over nieuwe innovatieve producten waaronder verschillende cryptocurrency index futures, Move termijncontracten en fractionele aandelen van beursgenoteerde bedrijven. Voor meer informatie: FTX exchange review.Ook als je geld gaat storten bij deze crypto exchange betaal je geen extra kosten. Dit geldt voor betaalmethodes als iDEAL, PayPal, creditcard, bankoverschrijving en de overige beschikbare betaalmethodes bij eToro. Je kunt bij eToro al beginnen met een eerste storting van net iets minder dan €50,-. Bij een investering is het minimale bedrag zelfs maar €10,-.

Hoe Kies je het Beste Cryptocurrency Handelsplatform voor JouZo moeten alle klanten van Gemini een uitgebreide identiteitscontrole ondergaan. Alle deposito's in US dollar die bij Gemini worden aangehouden worden gedekt door de FDIC, wat een belangrijk pluspunt is voor Amerikanen. Misschien wel het belangrijkste is dat Gemini door het New York State Department of Financial Services (NYSDFS) gereguleerd wordt als trustbedrijf (Gemini Trust Company, LLC).

Ook het sluiten van posities kan gemakkelijk en snel via je telefoon

Lage transactiekosten

SATOS heeft slechts 5 cryptovaluta in het assortiment, maar dit zijn wel de bekendste. Het bedrijf is 12 uur per dag bereikbaar via de klantenservice en heeft een zeer hoge beoordeling door klanten. Als je dus geïnteresseerd bent in de top 5 munten dan is dit the place to go.

Ga naar COINBASE

We hebben ons team van cryptocurrency-experts gevraagd om handelsplatforms te testen en een ranglijst op te stellen van de beste cryptocurrency makelaars die vandaag de dag in Nederland beschikbaar zijn.

Grafieken en technische analyses

Via Bitfinex zijn erg veel verschillende munten te verhandelen tegen lage transactiekosten. Daarnaast zijn er veel opties om verschillende soorten orders door te voeren en dit maakt het een goed platform voor mensen die echt willen handelen.

Minimale stortingBekijk de Coinbase review

In Nederland is voor crypto exchanges iDEAL de meest gebruikte betaalmethode en bijna alle gereguleerde crypto exchanges bieden deze methode ook aan. Verder kun je vaak ook nog met een creditcard betalen of een digitale betaalmethode als PayPal gebruiken.

Kosten

Kun je crypto kopen zonder broker?

Om te beginnen bij een crypto exchange moet je natuurlijk eerst geld storten. In Nederland bieden de meeste crypto exchanges iDEAL aan als betaalmethode en over het algemeen betaal je geen extra kosten als je hiermee geld stort.

Relatief hoge kosten

Waar al een aantal Nederlandse platformen actief waren waar je direct crypto kon kopen zonder gedoe, maar wel tegen hoge kosten, is Bitvavo juist het tegenovergestelde.

Wat is een Crypto Broker?

Ook aandelen, ETF’s en grondstoffen beschikbaar

In plaats daarvan moet je bij een aankoop het adres van je wallet invoeren, en Coinmama stuurt de digitale valuta meteen door. Coinmama is vooral populair bij mensen die cryptocurrency willen kopen met een debit of credit card.

Kijk goed naar de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie van de beste bitcoin exchange Nederland en of je er gemakkelijk munten mee kan kopen en verkopen zodat je altijd en overal je cryptomunten kan beheren.

0 – 0,50%Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en risicovolle investering

Het platform heeft natuurlijk verschillende voor- en nadelen en enkele daarvan kun je lezen in onderstaande tabel. In deze gids vind je reviews van de top 6 crypto brokers Nederland van 2022. Daarnaast vind je een simpele gids met daarin de belangrijkste stappen om een account aan te maken bij de beste crypto brokers Nederland en direct aan de slag te gaan.

Het beste handelsplatform wanneer je begint met handelen in crypto valutaCoinmama rekent een handelscommissie van 3,90% (0,90% op verkooporders)

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en risicovolle investering

Kraken werd in 2011 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een enorm grote exchange. De exchange heeft natuurlijk, zoals elk handelsplatform, verschillende voordelen en nadelen.

Daarna moet je nog meer gegevens opgeven in de verificatie van je account, daarbij stuur je onder andere een kopie van je identiteitsbewijs op en controleert eToro jouw kennis over beleggen door middel van een vragenlijst.We kwamen ook aanbieders tegen die een al te ingewikkeld handelsplatform aanboden - vooral als het gaat om het plaatsen van orders. Vergeet niet dat je je hard verdiende geld op het spel zet, dus je zult een crypto handelsplatform willen kiezen dat het investeringsproces naadloos en probleemloos laat verlopen.

Ook kun je de Copy Trading tool van eToro gebruiken waarbij je een individuele belegger kan kopiëren. Je neemt dan dezelfde posities in als deze belegger en hoeft zo zelf niet elke cryptomunt te onderzoeken.

Binance is internationaal gezien het grootste en meest complete crypto exchange platform. Binance scoort niet alleen hoog op handelsvolumes, maar ook op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Voor meer informatie: Binance Review.Bitpanda in Wenen biedt ook een keur van verschillende diensten aan waaronder een eigen betaalkaart, aandelen, ETF’s en index fondsen. Voor meer informatie: Bitpanda Review.Binance concurreert hier vooral met een al oude rot onder de beurzen; de klassieke Bitfinex exchange. Bitfinex innoveert veel en en is zeer compleet qua dienstverlening. Voor meer informatie: Bitfinex Review.Kraken is ook een betrouwbaar en veilig handelsplatform voor spot en margin trading. Voor meer informatie: Kraken Review.FTX exchange is een gereguleerde crypto exchange en finance platform die de potentie heeft om Binance te overtroeven.

Hier volgt een compleet overzicht met een uitgebreide bespreking en uitleg over de verschillende type crypto exchange sites die je kunt gebruiken voor de koop en verkoop van crypto’s.

Margehandel: Ja, 3x, 10x en 20x

Gemakkelijk te gebruiken mobiele app

Minimale storting

€5,-

Luno is een gratis cryptocurrency handelsplatform dat vaak gebruikt wordt door nieuwelingen die voor het eerst de markt betreden. In het bijzonder is Luno een prima optie als je van plan bent om cryptocurrencies te kopen, verkopen en verhandelen via je mobieltje.

Bekijk de Bitcoinmeester review

De copy trading tool is een tool die alleen aangeboden wordt door de betrouwbare crypto broker eToro en biedt je de mogelijkheid om de investeringen van een andere belegger op het platform te kopiëren. In plaats van urenlang research, analyses en voorspellingen doen over de crypto markt, kun je achterover leunen en dit een andere investeerder voor je laten doen.Geen enorm assortiment1. Bitvavo

Nadelen

Beschikbare cryptomunten

Uitstekende mobiele handelsappShort selling: Ja

Lage spreads bij EUR/USD FX Pair

Beveiligingspraktijken van institutionele kwaliteit

Tussen de $10 en de $25

In Nederland is het internationale platform wel gewoon bereikbaar en kun je dus handelen in het grote aanbod verschillende cryptomunten die er bij Binance beschikbaar zijn.Onze experts hebben de onderstaande makelaars gerangschikt als de beste plaatsen om vandaag nog crypto te verhandelen. Meld je aan door een van de links in de tabel te volgen of blijf lezen om meer te weten te komen over elk platform en waarom we het zo hoog hebben gewaardeerd.

Lage handelskostenAndere transacties te kopiëren met CopyTraderGebruiksvriendelijke, intuïtieve app50+ munten beschikbaar

Er zijn een aantal factoren waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van een online broker, van hoe intuïtief het platform is om te gebruiken tot meer handelsgerelateerde zorgen, zoals hoeveel munten je kunt verhandelen en de kosten die eraan verbonden zijn. Hier volgt een samenvatting van de belangrijke overwegingen bij het gebruik van een online platform.

Stap 4 – Koop je eerste cryptomunten2. BitPanda: beste makelaar voor daghandelaren in cryptocurrency

Wat is een cryptocurrency makelaar?Ga je voor het eerst aan de slag bij een Bitcoin exchange? Dan komt er veel op je af, maar dit is wel een vergelijkbaar proces bij de meest exchanges. Hieronder vind je alles wat je moet weten:

Voordelen

Verder heeft de Gibraltar Stock Exchange in 2017 de Gibraltar Blockchain Exchange voor crypto trading gelanceerd. Een ander voorbeeld is de DX Exchange Dit is een gereguleerde exchange in Estland die naast crypto’s ook digital stocks, ETF’s en security tokens aanbiedt op basis van de NASDAQ trading technologie. In de Verenigde Staten en Europa behoort ook de Gemini Exchange tot de top en opereert vanuit een gereguleerde Trust Company in New York en met een EMI-licentie van de Engelse toezichthouder. Aantal munten zijn te staken

Hoe maak ik nu een trade ?

Stap 2: ID UploadenKlantenservice

De app van Crypto.com is te gebruiken op zowel Android als iOS en kan gewoon in de app store van je telefoon gedownload worden. Na het installeren van de app maak je gemakkelijk een account aan en kun je via een betaalmethode als je creditcard geld storten. De minimale storting bij deze crypto broker is €20,-.

Vele dienstverleners opereren als makelaren die online wisselkantoren hebben opgezet. Een makelaar (broker) is een bemiddelende partij die in grote hoeveelheden cryptovaluta op de internationale spot exchanges (zoals Binance) opkoopt en voor een schappelijke commissie direct aan de klant verkoopt. De wisselkantoren kunnen beschikken over een eigen handelsplatform waarbij de klant direct met de makelaar handelt. Het is goed om te beseffen dat deze handelsplatforms niet over een eigen orderboek beschikken en daardoor duurder in gebruik zijn dan een spot exchange. Zelfs de goedkoopste crypto broker zal duurder zijn dan een internationaal opererende exchange zoals de Bitvavo Exchange. In Nederland zijn er vele verschillende crypto brokers actief die met elkaar concurreren waardoor er gemakkelijk met iDeal voor een voordelige prijs onmiddellijk crypto’s kunnen worden gekocht. Je hebt hierbij drie varianten:

Als je een crypto daghandelaar bent - wat betekent dat je actief digitale munten koopt en verkoopt met de bedoeling regelmatig winst te maken, kan Binance het juiste platform voor je zijn. Hoewel dit top beoordeelde crypto handelsplatform pas in 2017 werd gelanceerd, is het nu de thuisbasis van het meeste handelsvolume. In feite overschrijden de dagelijkse handelsvolumes op Binance vaak de € 8,8 miljard.

Wisselkosten beginnen vanaf 0,16% per transactie

Verhandelbare munten: 50+Orders

De transactiekosten zijn redelijk laagBeste Crypto Trading Platform 2022 - Goedkoopste Platform Onthuld

Wat wij goed vinden aan Plus500:

Wallet?Over de verschillende crypto exchange categorieën

Coinmama is een goede optie als je van plan bent crypto te kopen en je munten gedurende enkele maanden of jaren in een privé wallet op te slaan. Dit komt omdat, in tegenstelling tot andere crypto-aanbieders, Coinmama je niet toestaat je munten op het platform op te slaan.

Aanbod: 5 verschillende cryptovalutaGemak: Makkelijk voor beginners, maar je hebt wel een eigen wallet nodig. Betalingen gaan eenvoudig met iDEAL of Bancontact. Handelskosten: Variabel rond de 1,5% tot 2,5% per transactie.Klantenservice: 12 uur per dag bereikbaar en snel antwoord.

Meer weten? Bekijk dan de website van Bitvavo.Crypto´s ofwel digitale activa worden steeds meer gebruikt als onderpand voor het verkrijgen van een lening of een rentevergoeding. Deze crypto-kredietmarkt ontwikkelt zich snel. Bekende kredietmarktplaatsen hebben een exponentiele groei doorgemaakt en zijn ook als handelsbeurs gaan opereren. Grote handelsbeurzen zijn van hun kant ook kredietfaciliteiten gaan toevoegen. Het is tegenwoordig makkelijk om een lening te krijgen of een rentevergoeding te ontvangen door de aangekochte crypto´s als onderpand te gebruiken. Men kan stellen dat deze categorie steeds meer samenvloeit met de andere categorieën. De meeste grote exchanges beschikken nu ook over een crypto-kredietmarktplaats. Bitfinex heeft o.a. een Borrow & Earn opties ingebouwd voor haar gebruikers. Specialisten op het gebied van kredietverlening zijn de volgende partijen: Nexo en BlockFi. Vergeet het niet, kredietverstrekking en -verlening met crypto als onderpand komt met vele risico´s. We raden onze lezers aan om hier zeer voorzichtig mee te zijn en gewoonweg geen gebruik van te maken.Nadelen

Je geld loopt risico.

eToro – beste algemene cryptocurrency-makelaar en het beste voor beginnersBitPanda – beste makelaar voor daghandelaren in cryptocurrencyCoinbase – beste cryptocurrency makelaar voor langetermijnbeleggersUphold – beste crypto-makelaar voor geplande aankopenCoinmama – beste makelaar voor verschillende betaalmethoden

Je verbindt de robot dan met het crypto handelsplatform van je voorkeur via een API code

100+

Gespecialiseerd in derivatenhandel

Beschikbare cryptomunten

Bij een exchange als eToro kan dit gemakkelijk door te kiezen voor kopen, in te vullen hoeveel munten je wil en vervolgens de transactie rond te maken. Bij andere exchanges kom je meer op een handelsplatform terecht waar je de munten met andere gebruikers verhandelt.

1. eToro – Veiligste Crypto Broker met groot aanbod

3. Huobi

Kosten 24/7 klantenservice bereikbaar

Gereguleerd door de FCAAssetsLage transactiekosten

Bekijk Bitvavo

3. Bitcoin Meester

Deze gids neemt je door de beste cryptocurrency brokers die je in Nederland kunt gebruiken, en zet de handelsplatforms op een rijtje die onze expert op dit moment als de beste aanstellen.

Veelgestelde vragen – Beste Crypto Exchange NederlandEen crypto broker verdient natuurlijk geld aan jouw handel, hiervoor rekenen ze kosten voor het kopen en verkopen van crypto. Toch rekenen de meeste crypto brokers dit op een verschillende manier, sommige heffen een bepaald percentage bij elke aankoop terwijl andere crypto brokers alleen verdienen aan een spread, het verschil tussen de koop- en verkoopprijs.

Om dit te doen moet je eerst een kopie van je door de overheid uitgegeven ID uploaden, naast een selfie. Dit is om ervoor te zorgen dat Coinmama blijft voldoen aan de anti-witwas wetten. Daarna is het een kwestie van je kaartgegevens in te voeren en te beslissen hoeveel je wilt investeren.Een exchange als eToro heeft een licentie bij het Britse FCA en de Cypriotische toezichthouder CySECDeze Bitcoin futures op Kraken staan een hefboom tot 1:40 toe. Dit betekent dat voor een positie van €35.33 een saldo van slechts € 883,48  nodig zou zijn. Tenslotte, hoewel Kraken aantoonbaar meer geschikt is voor doorgewinterde crypto trading profs, biedt het platform wel een grote selectie aan educatief materiaal. Dit omvat crypto gidsen, video's, en zelfs podcasts.

Publicatie van advertenties

Hoe Begin Je Met Crypto Handel

Er zijn verschillende redenen waarom dit gratis cryptocurrency handelsplatform zo populair is. Ten eerste is het de thuisbasis van een enorm aantal crypto handelsmarkten, waaronder honderden paren. Dit omvat grote paren zoals BTC/USDT en BTC/ETH, maar ook veel micro-cap markten.

Voordelen

Wat is de beste cryptocurrency makelaar voor beginners in Nederland?Bij copy trading wordt elke trade die de investeerder doet die jij volgt ook gedaan in jouw account, met een bedrag wat je zelf hebt aangegeven.68% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD's met deze aanbieder. Je moet nagaan of je het je kunt veroorloven het hoge risico te nemen je geld te verliezen.

Maximale leverage tot 1:30

Op dezelfde manier als een storting, dit zal variëren afhankelijk van het type exchange. De meeste fiat exchanges stellen gebruikers in staat fiat valuta van verkochte cryptocurrency terug te trekken naar hun bankrekeningen. Voor crypto naar crypto exchanges, kunt je deze in de meeste gevallen vanuit jouw wallet of het “Withdrawal” tab laten versturen naar een nieuwe wallet. Je moet een ander wallet stortings-adres opgeven en een fee betalen om deze transactie te verzenden.

Ongereguleerde crypto brokers kiezen vaak voor andere partners tijdens betalingen

5.2. De Switcheo Exchange behoort tot de beste multi-chain DEX-platforms die vele verschillende tokens en crypto assets ondersteunt over verschillende blockchain-platforms. Het is een superieure DEX ten aanzien van de vele verschillende Ethereum token swap exchanges, die als paddenstoelen uit de grond komen en niet het Ethereum token-ecoysteem kunnen overbruggen. UniSwap is de bekendste Ethereum DEX en speelt een belangrijke rol voor het verschaffen van liquiditeit in DeFi-sector. Een goede nieuwkomer die op nieuwe tech is gebouwd met gedecentraliseerde orderboeken is de Serum DEX. Realiseer je het zijn nieuwe experimentele decentrale crypto exchange projecten.

Beste crypto exchange voor Nederlanders! Gebruiksvriendelijk voor beginners

Belangrijk in je keuze voor de beste crypto exchange is dat je controleert of de exchange gereguleerd is bij een Europese toezichthouder. Deze financiële toezichthouders zoals CySEC, FCA of het Nederlandse AFM kunnen een licentie verstrekken aan de exchange zodat ze in Europa actief klanten mogen werven.

Uphold is een ander transparant platform dat een geschiedenis van alle transacties en bezit publiceert, zodat je erop kunt vertrouwen dat je geld veilig is. Het biedt veel beleggersbescherming, aangezien het gereguleerd is in de VS en Nederland.

Voordelen Gebruiksvriendelijke smartphone applicatie

Inmiddels is het platform verder gegroeid en is het ook een prima plek voor ervaren beleggers die meer tools willen gebruiken om hun crypto te kopen of verkopen. Het platform is afgelopen jaar zelfs naar de beurs gegaan en zo zijn er ook Coinbase aandelen te verhandelen.

Nadelen

Eigen platform voor kopen en verkopen van NFT’sEr zijn wel enkele andere betaalmethodes waar je wel een vast bedrag of percentage betaalt over het geld dat je gestort hebt.

Met een crypto broker app kun je altijd en overal bij je portfolio via je smartphone

BTC Direct is een broker gevestigd in Nijmegen en richt zich enkel op de Europese markt. Het handelsplatform bestaat al meer dan 5 jaar en staat bekent om zijn transparantie, vertrouwen en goede klantenservice. Met bijna 400.000 gebruikers is BTC Direct op weg om een van de grootste spelers in de Europese markt te worden.In een wallet sla je jouw cryptomunten op zodat je er gemakkelijk weer bij kan en bij elke crypto exchange die je laat investeren in de munten zelf is het mogelijk om ze daarna op te slaan in een wallet .

Extreem lage transactiekosten

geen iDEAL

In de reviews hieronder kijken we naar de laagste kosten, veiligheid, klantenservice, welke cryptomunten er beschikbaar zijn en nog veel meer. Het populairst

Aanbod: 26 verschillende cryptovalutaGemak: Makkelijk voor beginners, maar je hebt wel een eigen wallet nodig. Betalingen gaan eenvoudig met iDEAL of Bancontact. Handelskosten: Variabel rond de 1%-2% per transactie.Klantenservice: Eenvoudig bereikbaar en snel antwoord.

Ga naar BTC Direct

Eenvoudige en snelle manier om online cryptocurrencies te kopen en verkopen zoals Cardano en Dogecoin

Je moet je behoefte naar gebruiksgemak in evenwicht brengen met kosten en het scala aan handelsopties. Een makelaar is het beste voor beginners en voor lage handelskosten, maar voor de beste muntprijzen of het breedste scala aan munten wil je misschien ergens anders kijken.

2. OKX – Koop gemakkelijk Bitcoin en andere cryptocurrency

Kosten: 0,02% – 0,2% per trade

Als je besluit je munten bij Binance te bewaren, bewaart het platform het overgrote deel van het geld van klanten in koude opslag. Het biedt ook twee-factor authenticatie en IP/device whitelisting. Misschien nog indrukwekkender is de door Binance gehoste 'SAFU' functie. Dit is een reserve verzekeringspotje om klanten te dekken in het onfortuinlijke geval dat het platform gehackt zou worden.

Binance is één van de grootste en bekendste exchange ter wereld, en dat is uiteraard niet zonder reden. De exchange werd in 2017 opgericht en is, in de korte tijd dat deze nog maar bestaat, uitgegroeid tot één van de grootste exchanges ter wereld. €25,-

Zijn crypto handelsplatforms gereguleerd?

Wat is de beste cryptocurrency makelaar voor langetermijnbeleggers?

Je kunt bij Crypto.com gratis geld storten via een bankoverschrijving, maar een creditcard betaling kost je 2.99% van je stortingCategorie 3. Crypto lending & borrowing & exchange platforms – kredietmarktplaatsen

Coinbase Pro bevat geavanceerde ordertypes

CFD trading aanbod met meer dan 2 duizend instrumenten

Nadelen

Als je Gemini goed vindt klinken, moet je geld storten via een bankoverschrijving. Er is geen ondersteuning voor debit/credit cards of e-wallets. Je kunt je Gemini rekening ook financieren met een cryptocurrency. Tenslotte moeten we opmerken dat Gemini behalve in de VS ook beschikbaar is in het VK, Canada, Singapore, Zuid-Korea, en Hong Kong.Als het om ondersteunde markten gaat, biedt Kraken een grote keuze aan cryptocurrencies. Dit omvat niet alleen de grote munten, maar ook stapels projecten met een kleinere marktkapitalisatie. Je kunt bijvoorbeeld handelen in de munten Polkadot, OmiseGO, Cosmos, Decentraland, en Curve.

Onze keuze is Capital.com omdat dit platform bij de goedkoopste crypto brokers hoort en een gereguleerd platform is. Je kunt al vanaf €20,- beginnen bij het platform en gemakkelijk geld storten via één van de vele betaalmethodes bij deze crypto broker, iDEAL is voor de meeste Nederlanders de handigste keuze.

Lager handelsvolume Accepteert Fiat: Nee

Naomi Bootman is sinds begin 2022 redacteur en financieel analist bij Business 2 Community.

Als gereguleerde aanbieder zal eToro je vragen een kopie van je ID en een bewijs van adres (een energierekening of bankrekeningafschrift) te uploaden. Dit wordt meestal in minder dan een paar minuten gevalideerd.

Zeer gemakkelijk platform om te gebruiken

Daarom raden we aan op zoek te gaan naar de beste Bitcoin broker Nederland die gereguleerd is door een Europese toezichthouder, zodat je zeker weet dat je veilig en beschermd kunt investeren in cryptocurrency.

Er is een variant van de crypto only exchanges met margin trading (1.2 & 1.3) die zich volledig toewijden op crypto-termijncontracten waarbij vooral de Bitcoin Futures en opties populair zijn om te verhandelen met een flinke hefboom. Het handelen met derivaten en hefbomen op deze exchanges komt met zeer grote risco’s op verlies. Concreet voorbeeld van een goed handelsplatform van Nederlandse makelij onder Nederlands bewind is Deribit. Nieuwe hoogvliegers zijn de ByBit en FTX. Een oude rot is derivatenbeurs van Bitmex. Natuurlijk, de eerder vermelde Kraken, Bitfinex en Binance exchanges bieden ook crypto-termijncontracten aan. Terwijl de institutionele spelers nu via ErisX, de CME, Fidelity en Talos toegang ook toegang hebben tot de crypto-derivatenhandel. De derivaten handel in crypto activa is tegenwoordig institutioneel en professioneel geworden. De FTX Exchange is in het bijzonder innovatief op dit gebied.

Hoewel veel van de handel op eToro gratis is, zijn er kleine kosten verbonden aan cryptotransacties. De toeslag van 1-2% op elke transactie is echter nog steeds concurrerend laag, en is dus niets waar een nieuwe beginner zich zorgen over hoeft te maken.

Een groot voordeel van Bitvavo is het feit dat dit platform het enorm eenvoudig maakt om crypto te kopen en verkopen. De interface is erg overzichtelijk en makkelijk te begrijpen voor beginners. Dit maakt het natuurlijk een goede exchange voor mensen die rustig aan willen beginnen met crypto.

Meer dan 175 beschikbare cryptomunten

Ga naar BINANCEFAQs

Nee

VoordelenKosten voor Bitcoin kopenBitstamp is een gebruiksvriendelijke crypto broker die het voor beginners gemakkelijk maakt om hun geld om te zetten in cryptocurrency. Het handelen in de verschillende munten is gemakkelijk en ook voor de rest zitten er geen haken en ogen aan Bitstamp. Zo gaat het storten en uitbetalen gemakkelijk en snel en wordt de cryptocurrency bij Bitstamp veilig offline bewaard.

Laagste kosten van Nederland

Wat is het beste platform om NFT’s te kopen?

Aantal cryptomunten

De Autoriteit Financiële Markten is de financiële toezichthouder in Nederland, en haar houding ten opzichte van digitale valuta evolueert nog steeds. De meeste makelaars zijn momenteel in een of andere vorm gereguleerd, maar de regels waarop platforms aan de voorschriften moeten voldoen, kunnen in de toekomst nog veranderen. Het is een goed idee om in de gaten te houden wat AFM zegt over digitale activa, zodat je weet waar je aan toe bent en hoe je wordt beschermd.

Lage kosten

Verwarrende tarieflijst…Bekijk volledig profiel ›Bepaalde exchanges bieden een ervaring die meer in de smaak zal vallen afhankelijk van de persoon. Beveiliging, gebruikersvriendelijkheid, functionaliteit en ontwerp. Dit zijn allemaal factoren die een belangrijke rol kunnen spelen, waardoor een exchange goed bij je past.

Enkele van de voordelen en nadelen van Coinbase staan in onderstaande tabel.

Om erachter te komen welke crypto exchange het beste bij jou past hebben we onze kritische blik op de beschikbare Nederlandse crypto exchanges toegepast.

Betaalmethodes

Wat wij goed vinden aan Crypto.com:

De beste crypto-platforms die we bekeken bieden een overvloed aan educatieve middelen. Dit is echt nuttig voor wie weinig tot geen ervaring heeft in de crypto handelswereld. Moet ik belasting betalen over de winst die ik op mijn munten maak via een broker?

In deze gids helpen we je de beste crypto exchange Nederland te vinden met daarbij reviews van de verschillende exchanges die in Nederland beschikbaar zijn.Klanten uit de EU kunnen hun binnenlandse valuta opslaan op een Coinbase Fiat Wallet-account. Dit betekent dat alle aankopen die hiermee worden gedaan – of met een bankpas – onmiddellijk kunnen plaatsvinden. Stortingen naar portefeuilles van Europese klanten met zogenaamde SEPA-overschrijvingen duren gewoonlijk twee tot drie werkdagen.

Als je €1.000,- in Bitcoin investeert, betaal je een commissie van €14,90

Aantal cryptomunten

OKX – Koop gemakkelijk Bitcoin en andere cryptocurrency

Laten we zeggen dat je op het punt staat om voor €1.000,- te investeren in Bitcoin

Geavanceerde grafieken van TradingView

$ 0

Update 2021: het is inmiddels mogelijk om met iDEAL en Bancontact te betalen! Daarom staat Binance nu op de tweede positie.Bitstamp – Betrouwbare Bitcoin Broker sinds 2011

Op Gemini worden 40 verschillende munten aangeboden. Dat is niet super veel, maar prima als je bijvoorbeeld nieuw bent in crypto of het toch gewoon een beetje bij de bekende munten wil houden. Wil je echter écht gaan traden in bijvoorbeeld de kleinere altcoins? Dan is Gemini waarschijnlijk niet de juiste exchange voor jou.Huobi is een platform dat echt geschikt is voor het traden. Het platform is erg snel, heeft erg lage transactiekosten en heeft een breed assortiment aan cryptomunten. Daarnaast zijn er via het platform vijf verschillende trading pairs beschikbaar.

Elke exchange heeft verschillende voor en nadelen

Deze beginnersvriendelijke gids zet de resultaten uiteen om je te laten zien welke platforms de beste geschikt zijn voor Nederland, en legt uit hoe jouw handelsstijl van invloed is op wat de beste makelaar is voor jou.

1.2. Er zijn crypto exchanges die alle mogelijke diensten aanbieden en verder willen ontwikkelen. Het zijn complete crypto finance platforms voor onder meer spot & margin trading, termijncontracten, kredietfaciliteiten, betaalkaarten en een breed aanbod van crypo’s en tokens. Het is wel even opletten. Kijk, margin trading als als een handelsoptie betekent dat de handelaar hefbomen kan inzetten met geleend geld om daarmee de handelspositie te vergroten op de spot of future markten. Het handelen met margin posities komt met een hoog risico op flinke verliezen. Wat zijn goede voorbeelden van deze complete crypto exchanges?

Assortiment: meer dan 180 verschillende munten

Er zijn honderden crypto handelsplatforms in de online sector - waarvan de meeste ongereguleerd zijn. We raden sterk aan om bij een gereguleerd platform te blijven zoals eToro - dat een vergunning heeft van de FCA, CYSEC, en ASIC (en geregistreerd is bij FIRNA in de VS). Debit cards worden in verschillende regio's ondersteund

Spreads

Nadelen Een crypto handelsplatform werkt op dezelfde manier als een conventioneel aandelen-, forex-, of CFD platform. Dat wil zeggen, crypto handelsplatforms stellen je in staat om digitale valuta's te kopen, verkopen en verhandelen vanuit het comfort van je huis. Doen ze dat niet, dan kan het zijn dat het enige ondersteuningskanaal dat aangeboden wordt via e-mail is. Dit betekent dat je misschien een paar dagen moet wachten voordat je een antwoord krijgt. Als je een goede klantenservice belangrijk vindt, biedt eToro een live chat faciliteit die toegankelijk is zodra je op je account bent ingelogd.

Capital.com – Beste Nederlandse Crypto Broker 2022

Zo weet je zeker dat je bij eToro veilig kan beleggen OKX Wallet met erg veel extra’s

Aanbod: 60+ verschillende cryptovalutaGemak: Makkelijk voor beginners. Niet uitdagend voor ervaren handelaren. Betalingen gaan eenvoudig met iDEAL of Bancontact. Handelskosten: Variabel tussen de 1% en de 2% per transactie.Klantenservice: Eenvoudig telefonisch bereikbaar en snel antwoord.

Wat is een cryptocurrency exchange?Over het algemeen kunnen cryptocurrency exchanges in de volgende twee typen worden gesorteerdFiat ExchangeCryptocurrency to Cryptocurrency Exchanges (C2C)Elke exchange heeft verschillende voor en nadelenOnze top 5 meest populaire cryptocurrency exchanges voor 20221. Bitvavo2. Binance3. Coinbase4. OkeX7. BTC Direct (Bonus) Europese brokerHoe maak ik nu een trade ?Hoe kan ik mijn geld van de exchange afhalen ?Minimale storting: € 50Handelskosten: € 0,99 – € 2,99Beste eigenschap: reeks munten beschikbaar

Unieke handelsproducten

Het unieke verkoopargument van Coinmama zijn de uiteenlopende manieren waarop je geld op je account kunt storten. Je kunt betalen met alle soorten creditcards en betaalpassen, maar ook met mobiele betaalmethoden en andere betalingsproviders, zoals PayPal.

Gemakkelijke betaalmethodes

Coinbase wordt beoordeeld als onze beste optie voor crypto-investeringen op de lange termijn. Ons panel was van mening dat het aanbod aan munten en de veilige opslagfaciliteiten het een geweldige optie maakten voor ieder die crypto op lange termijn wil kopen en vasthouden.

Coinbase

Zeer overzichtelijk platform

Behalve in het bovenstaande ben je misschien ook geïnteresseerd in afgeleide producten van digitale valuta. De beste handelsplatforms voor cryptocurrency bieden bijvoorbeeld futures en optiemarkten op Bitcoin. Deze komen gewoonlijk met het extra voordeel van hefboom en short-selling mogelijkheden.Wereldwijd is Binance toch wel de populairste crypto exchange. Het aanbod is zeer uitgebreid, de kosten zijn erg laag en het platform werk soepel.

Net als Binance heeft ook Huobi een eigen token die bij bezit voordelen met zich meebrengt. Deze token heet de Huobi Token (HT). Deze token kan bijvoorbeeld gebruikt worden als trading pair, maar geeft je ook korting op de transactiekosten, net als Binance Coin. Wanneer je Huobi Token gebruikt als trading pair gebruikt betaalt je 50% minder transactiekosten over deze transacties.

Daarnaast is Bitvavo de allergoedkoopste exchange van Nederland, wat natuurlijk ook zeker als een voordeel gezien kan worden. De transactiekosten die je zult betalen bij Bitvavo liggen op de 0,25% per transactie.

Niet iedereen heeft tijd om zich elke dag bezig te houden met de cryptomarkt en daarom heeft eToro twee innovatieve tools die je kunt gebruiken om passief te handelen in crypto.

Regulering & Veiligheid van de Beste Crypto Brokers Nederland

Op het meest basale niveau werken Bitcoin-makelaars door kopers en verkopers met elkaar te linken om transacties uit te voeren. Soms zit de makelaar zelf aan de andere kant van de deal, en soms faciliteert de makelaar alleen transacties tussen andere gebruikers op een open marktplaats.

Dit geldt ook voor klanten uit het Verenigd Koninkrijk. Stortingen naar een GBP-portemonnee met het gebruik van GBP-bankoverschrijvingen worden doorgaans echter binnen één dag voltooid. Canadese en Australische klanten kunnen ook direct aankopen doen met het gebruik van bankpassen.

Nadelen:

6. Coinbase – Zeer geschikt voor beginnende crypto-beleggers

Meer dan 70 cryptomunten beschikbaar

Begin met handelen op OKEX

Bovenstaande categorisatie praktisch toegepast op basis van voorkeuren:

Zoals we in deze gids over de beste crypto handelsplatforms van 2022 besproken hebben, zul je altijd een of andere vergoeding moeten betalen bij het online kopen en verkopen van digitale valuta's.Gemakkelijk in eigen beheer zonder veel account poespas: het volstaat met een rekening bij een broker die je vervolgens verder zou kunnen combineren met de dienst van SwapSpace. Dit is de makkelijkste manier om ander cryptogeld te kopen in eigen bezit zonder account verificatie en andere poespas. Maar, je zult wel eerst stablecoins, bitcoins of litecoins moeten kopen bij een goede exchange om vervolgens deze instant crypto exchange in combinatie te gebruiken.

3. Coinbase: beste cryptocurrency makelaar voor langetermijnbeleggers

Bezoek de eToro website - online of via je mobiele telefoon, en klik op de 'Join Now' knop.

Een exchange stelt beleggers in staat om crypto munten te verhandelen. Een cryptocurrency exchange is simpel gezegd een platform voor het kopen en verkopen van cryptocurrencies. Dit kan van fiat valuta naar crypto zijn of van crypto naar crypto (C2C).

Accepteert Fiat: Nee

Inmiddels heeft het platform ook de mogelijkheid om een aantal munten te staken. Nederlandse gebruikers zijn erg tevreden over het platform en de bijbehorende app en geven het gemiddeld een 8.6 op basis van meer dan 12.500 reviews.Crypto exchanges rekenen vaak lagere kosten door naar de klanten en bieden over het algemeen veel meer verschillende cryptomunten aan.

Nadelen

Dit zijn de decentrale handelsplatformen waar er geen of bijna geen tussenpartijen meer zijn en die volledig werken op basis van smart contracts en blockcain protocollen zoals cross chain atomic swaps. Deze exchanges kunnen niet worden gesloten of gehackt aangezien de gebruikers de controle behouden over de tegoeden. Er zijn verschillende varianten van gedecentraliseerde handelsbeurzen onder ontwikkeling.

Account en geld storten bij Crypto Exchanges iDEAL

Het belangrijkste onderscheidingspunt tussen crypto-makelaars en -beurzen is dat de laatstgenoemde op peer-to-peer-basis werken. Dat betekent dat hoewel makelaars zichzelf als tussenpersoon positioneren voor transacties en daarvoor handelskosten in rekening brengen, crypto-uitwisselingen meer open platforms zijn die prijzen bepalen met een voortdurend bijgewerkt orderboek.

Als je op zoek bent naar altcoins, moet je een geavanceerder handelsplatform of een topcrypto-uitwisseling vinden. Daar kun je meer obscure munten vinden, zoals Aave, ApeCoin, Axie Infinity, Bitcoin Cash, Chiliz, Litecoin, Monero, Stellar, Zcash en vele honderden anderen.

24/7 klantenservice

Coinbase rekent een handelscommissie van 1,49%Het grootste risico dat je neemt bij een ongereguleerd platform is dat je niet zeker weet of jouw geld en je crypto wel veilig opgeslagen is.

0,00 – 0,60%

Als de door jou gekozen makelaar ook een handelsplatform is, hoef je alleen maar naar de handelsinterface van hun website of app te gaan om transacties uit te voeren terwijl de markt fluctueert. Vanaf hier kun je alle relevante crypto-prijsgrafieken zien en direct beginnen met het verhandelen van cryptocurrencies.

Als je een inwoner van de VS bent en in USD stort, betaal je geen kosten om je eToro-rekening te financieren. Anders betaal je een FX fee van 0,5%.

Creditcardbetalingen: Nee

Bij de beste Nederlandse crypto exchange heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week de mogelijkheid om de klantenservice te benaderen. Dit kan vaak via een chatbox op de website of door via social media of e-mail contact op te nemen met de exchange.

Stap 5: Plaats een Transactie

 77% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Kosten

7. Bitfinex

Bekijk de Anycoin Direct reviewZo weet je zeker dat jouw crypto en je geld veilig is en dat je gewoon in euro’s geld kan storten en op kan nemen.

Met de CryptoPortfolio tool investeer je in een portfolio met cryptomunten die bijgehouden wordt door het team van eToro. Je kiest het bedrag dat je in het portfolio wilt investeren en dat wordt verdeeld over de verschillende munten in het portfolio.

Kosten voor Bitcoin kopen

We vermeldden net dat er nu iets minder dan 300 online platforms zijn die crypto handel en wisseldiensten aanbieden. Vergis je er niet in - de overgrote meerderheid van deze aanbieders zijn ongereguleerd en zonder vergunning.

Voordelen

Welke crypto broker heeft de laagste kosten?

Gemini biedt niet alleen beveiliging van institutionele kwaliteit, maar kan handelaars ook een aanzienlijke liquiditeit bieden. Daarom is het platform vaak de voorkeursaanbieder voor grootschalige en institutionele beleggers. Wat de ondersteunde markten betreft, biedt Gemini onderdak aan 20+ cryptocurrencies. Deze kunnen allemaal tegen de US dollar verhandeld worden.9. Gate.ioBTC Direct is geschikt voor beginnende, Europese gebruikers die op een vertrouwde plek met een uitstekende service cryptocurrency willen verhandelen. Medewerkers zijn vrijwel altijd beschikbaar telefonisch of per chat. Mocht je vragen hebben dan is er ook een uitgebreide FAQ en kennisbank beschikbaar en is er ook de mogelijkheid om via het contactformulier je vragen te stellen.

In onderstaande video wordt veel verteld over de Crypto.com betaalkaarten. 

Ook niet geheel onbelangrijk: de beste Nederlandse partij Bitvavo staat ook in de lijst. Wel zo fijn als je bijvoorbeeld een keer de klantenservice nodig hebt of gemakkelijk wilt betalen met iDeal!

Voordelen:

Wil je een account aanmaken bij deze cryptobroker? Ga allereerst naar de website van Plus500 en voer hier je e-mailadres in en maak een veilig wachtwoord aan. De tweede stap is je rekening verifiëren met je identificatiebewijs. Gebruik bijvoorbeeld je rijbewijs of paspoort. Ook het aanleveren van een bankverklaring is nodig. Met dit document verifieert Plus500 je adres.De minimale storting bij deze crypto app is 100 euro. Dit is dan ook de laatste stap bij het aanmaken van een account bij het platform van Plus500. Minimaal 100 euro gestort? Dan kun je nu eenvoudig aan de slag met het kopen en verkopen van de crypto. Tip: maak gebruik van de zoekbalk bovenin.

40

Alle grote munten verkrijgbaarKuCoin (categorie: handelsbeurs) – bekende internationale crypto exchange die opereert vanuit Singapore.

Bijvoorbeeld:

Nadelen:

Aantal cryptomunten

Wat is de Beste Crypto Broker? Top 5 best getest [2022]! Top-X.nl

In reviews worden zorgen over de veiligheid uitgesprokenAls het gaat om ‘markten’ wordt daarmee een handelsproduct bedoeld, in dit geval is dus een cryptomunt een markt. De markt wordt vaak aangetoond als BTC/EUR of BTC/USD als je Bitcoin koopt tegen euro’s of dollars, dit zijn twee verschillende ‘markten’.

8. Bitpanda – Investeer op jouw manier in cryptoEen voorbeeld:

Een crypto exchange mag niet zomaar klanten uit Nederland en andere Europese landen aan zich binden, hiervoor hebben ze een licentie nodig. Die licentie verkrijgen ze door bij een financiële toezichthouder zich te registreren, vanaf dat moment worden ze streng gecontroleerd.Je moet hiervoor een kopie van je identiteitsbewijs opsturen en een vragenlijst invullen waarin onder andere jouw kennis over cryptocurrency getoetst wordt. Capital.com zal je precies aangeven welke bestanden je op moet sturen en je op de hoogte houden wanneer de verificatie goedgekeurd wordt.

140+Stap 1 – Open een eToro accountZo hoef je zelf niet de koers de hele dag in de gaten te houden, maar wordt je door een geluidje op je telefoon op de hoogte gehouden.

Hoe gebruik ik een Bitcoin makelaar?

De online broker Capital.com is een geschikte plek voor jouw crypto-aankopen. Deze broker bestaat al een tijdje en is een zeer populaire keuze in Europa vanwege het grote aanbod en de vele mogelijkheden die het platform je biedt. Zo kun je op de website zelf beleggen, maar ook gebruik maken van andere handelsplatformen.

Gemini is in ons land niet heel bekend en het wordt door Nederlanders dan ook niet super veel gebruikt. In onderstaande tabel staan de voornaamste voor- en nadelen van Gemini opgesomd.

Wat is de beste crypto exchange Nederland? 8. SATOS

eToro – Beste Crypto Exchange Nederland

Handelsopties

Bezoek Anycoindirect.eu

Er zijn duizenden cryptocurrencies die je online kunt verhandelen. Met dat gezegd, de twee meest liquide cryptoparen zijn BTC/USD en BTC/USDT.

Open Studio/Shutterstock.com

Wat is de laagste spread crypto broker?

BitPanda is onze deskundige keuze als de beste makelaar voor crypto-daghandel. Voor degenen die regelmatig willen inzetten, is het essentieel om zich te registreren voor een makelaar die lage handelskosten en een verscheidenheid aan grafiek- en analysetools biedt. BitPanda voorziet je van beide, waardoor het een geweldige plek is om je handelsreis te beginnen.

Wat is een cryptocurrency exchange?

Veel mogelijkheden om te verdienen aan je crypto

0,04 – 0,25%

Afsluitend, een aantal tips:

1,49%Ondersteunt stortingen/opnames via debit card en bankoverschrijving

Je wordt nu gevraagd enkele persoonlijke gegevens op te geven. Dit omvat je naam, land van verblijf, geboortedatum, mobiele nummer, en e-mail adres.

Gelanceerd in 2013

70

Lees meer: de beste uitzetplatforms

Overzichtelijke interface

Ontwerp en gebruiksgemak

Switcheo Exchange (categorie: DEX-handelsbeurs) – gedreven team werkt aan de ontwikkeling van een innovatieve, veilige en makkelijk te gebruiken multi-blockchain decentralized exchange.

De transactiekosten staan op Coinbase vast. Deze zijn namelijk 1,49% per transactie en deze zijn niet afhankelijk van de grootte van de transactie of iets dergelijks.

Dat betekent dat er iemand op de exchange moet zijn die voor ten minste €1.000,- aan Bitcoin ter verkoop aan moet bieden voor een prijs die jij wilt betalen

Het laatste stadium van het proces is het plaatsen van je eerste crypto trade!

0%

Ja, zelfs de beste cryptocurrency-makelaars brengen een soort handelsvergoeding of commissie in rekening. Deze verschillen echter per platform en kunnen op diverse manieren worden weergegeven. Een makelaar kan bijvoorbeeld adverteren dat hij ‘nul kosten’ in rekening brengt, maar als je dan kijkt naar de prijs die ze voor een munt citeren, zul je je realiseren dat deze boven de marktprijs ligt.

Breed assortiment van munten

Je moet geld storten bij een crypto broker voordat je jouw eerste cryptomunten kan kopen. Het verschilt per betrouwbare Bitcoin broker of ze kosten rekenen voor een storting of dat dit gratis kan. Dit kan niet alleen verschillen per broker, maar ook de betaalmethode die je gebruikt kan van invloed zijn op de kosten crypto broker.

In de voorverkoop van 8 weken lang, is de volledige presale uitverkocht. Dit project heeft een bedrag van 19 miljoen dollar opgehaald. OKX is het platform dat de exchange Tamadoge voor aan is gaan bieden.

Kleine selectie van crypto exchange opties:

Crypto Broker app

Handel in Bitcoin met een hefboom van 1:5

Met dat gezegd hebbende is misschien wel de grootste aantrekkingskracht van Kraken dat het financiële producten met hefboom aanbiedt. Ten eerste kun je Bitcoin kopen op marge. Dit is mogelijk tot 1:5 - wat betekent dat je voor een aankoop van € 883,48  Bitcoin slechts € 176,7 hoeft te storten. Kraken biedt ook Bitcoin futures aan - wat ideaal is voor wie op een meer verfijnde manier wil handelen.

Alleen spread als kosten bij crypto kopen Kunnen cryptohandelsplatforms digitale valuta opslaan?

Aantal cryptomuntenBen je er dus vroeg bij? Dan heb je de meeste kans op een kleine sprong in de prijs. In de toekomst zal de coin pas echt verder kunnen stijgen. Dit is vanaf het moment dat de coin is aangesloten bij verschillende online exchanges.

Als je van het idee van geautomatiseerde crypto trading houdt, dan kun je volgens ons het beste de Copy Trading functie gebruiken die eToro aanbiedt. Daarbij krijg je de kans een succesvolle crypto handelaar te kiezen die eToro gebruikt - op basis van prestaties in het verleden en gemiddeld maandelijks rendement. Daarna kun je de handel kopiëren zoals ze zijn, in een volledig transparante en gereguleerde omgeving.

Geen enorm goede klantenservice

Als eerste moet je natuurlijk een account aanmaken bij een crypto exchange voordat je kan beginnen met handelen. Voor dit account moet je informatie opgeven als je naam en je e-mailadres, maar bij gereguleerde exchanges moet je ook het hele account verifiëren.

Nooit meer de laatste ontwikkeling binnen het Plus500 platform willen missen? Schakel dan eenvoudig de zogenoemde push-meldingen in, na het downloaden van de Plus500 app. Ook kun je bij de Plus500 app eenvoudig prijs waarschuwing instellen, die je helpen bij de transacties.

Eenvoudig te gebruiken Veel munten die je nergens anders vindt

Bijvoorbeeld:

Ze noemen zichzelf de originele crypto broker. Bitstamp bestaat al sinds 2011 en heeft dus ook wel recht op die titel, niet veel crypto brokers uit de begintijd van Bitcoin zijn nog altijd online. Waar deze andere crypto brokers omvielen of er een eigenaar met het geld en de crypto vandoor ging, staat Bitstamp dus nog altijd overeind.

Er is een uitzondering op de handelscommissieregel, want met eToro kun je gratis digitale valuta kopen en verkopen. Dit betekent dat je alleen de spread betaalt - dat is het verschil tussen de bied- en vraagprijs van het crypto asset in kwestie.

Je bent dan nog niet klaar om te gaan beleggen want je moet nog eerst een verificatie doen. Het zogenaamde KYC (Know Your Customer) is voor elke gereguleerde Nederlandse crypto broker verplicht om te doen en voordat je dit voltooid hebt kun je nog niks met je account.

Overzichtelijke websiteHodl Hodl exchange (categorie: DEX-handelsbeurs) – meest innovatieve decentrale handelsbeurs voor Bitcoin waarbij de anonieme Bitcoin P2P handel verder wordt gefaciliteerd via de BlueWallet app! Alleen CFD’s

Je geld loopt risico.

Uiteindelijk moet je, als je zo'n hoge vergoeding betaalt om geld te storten, dit terugverdienen in winst om net break-even te spelen. Daarom raden we je aan eToro te overwegen als je je account met fiat valuta wilt vinden.Ja, bijna elke toonaangevende makelaar heeft zijn eigen cryptohandel app die je kunt openen op iOS- en Android-apparaten. Misschien wil je de app eerst downloaden en uitproberen voordat je je aanmeldt bij een makelaar, vooral als je van plan bent veel vanaf je telefoon te handelen. Apps moeten een naadloze handelservaring bieden die net zo goed is als het gebruik van een webbrowser; als een app dat niet doet, wil je misschien ergens anders kijken.

Commissies – Wat is de Goedkoopste Crypto Broker?Hoog handelsvolume Geheel in het Nederlands

Bij investeren in cryptocurrency horen risico’s, maar je kunt deze verminderen door te kiezen voor het eToro CryptoPortfolio. Je volgt dan automatisch een portfolio met daarin allerlei verschillende cryptomunten, daarnaast wordt het portfolio continu opnieuw gewogen en gebalanceerd door het team van eToro. Naast het CryptoPortfolio kun je ook de investeringen van andere beleggers overnemen via de Copy Trading Tool. Met één druk op de knop volg je dan de expertise van andere beleggers.

De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto.

Ook Bitvavo heeft natuurlijk verschillende voordelen en nadelen. Enkele hiervan staan in de onderstaande tabel.

Bekijk de Coinmerce review5. Crypto.com – Beste Crypto Broker Nederland met veel functies

Prijs

Er zijn verschillende type crypto exchange sites beschikbaar die we hier eerst categoriseren. Later in het artikel zullen we elke categorie complimenteren met een lijst van bijbehorende exchanges.

Categorie 1. Handelsbeurzen – spot trading platforms

Over Ron Janssen

Ja

Betaalmethoden

In dit laatste gedeelte van deze gids helpen we je met een stappenplan verder om zelf te beginnen bij de beste crypto exchange Nederland. In 10 minuten loodsen we je van het aanmaken van een account naar je eerste investering.

65

Wat zijn de beste crypto exchanges? In dit artikel categoriseren we de beste crypto exchanges en brokers op basis van eigen ervaringen en uitgebreide reviews. Er is de laatste jaren hard gewerkt aan allerlei nieuwe, betere en gereguleerde crypto exchanges. Deze worden meestal Digital Currency Exchanges genoemd (DCE).

Stap 2 – Verifieer je account

Geavanceerde trading tools

1. Bitvavo

Dit is super eenvoudig op eToro, want je hoeft alleen maar je inzet in te voeren. Zoals je op de afbeelding hieronder kunt zien, kopen we € 22,09 aan Bitcoin commissievrij. Dit is het minimum op eToro bij het handelen in crypto.Aanbod: 200+ verschillende cryptovalutaGemak: Enige ervaring is vereist, vandaar dat Binance op positie 2 staat en niet op 1. Geschikt voor mensen die echt willen handelen.Handelskosten: Maximaal 0,10% per transactie. Als je Binance Coins vasthoudt in je wallet dan krijg je 25% korting.Klantenservice: Moeilijk bereikbaar en je moet relatief lang wachten voor antwoord.Staking: Ontvang rente over je crypto, dit kan oplopen tot tientallen procenten.

70

Beste Crypto Broker Nederland 2022 - Goedkoopste Crypto Brokers

Daarom is Capital.com onze keuze; deze crypto broker heeft een licentie bij de CySEC, de toezichthouder op Cyprus.

Bekijk voordat je geld stort of het platform waar jij een account hebt aangemaakt, gereguleerd is door een Europese toezichthouder

Op het platform van Plus500, vind je meer dan 2 duizend financiële instrumenten, die je 24 uur en 7 dagen per week de mogelijkheid geeft te kopen en verkopen.Ja

Disclaimer

Wat wij goed vinden aan Bitvavo:

Ten slotte, ben je van plan om zelf actief en professioneel te handelen in crypto’s? Onderzoek van Bitwise heeft uitgewezen dat de meeste grote crypto exchanges knoeien met de cijfers en de handelsvolumes. Vermijd de grote crypto-to-crypto exchanges in vooral Azië die nep-handelsvolumes opgeven. Coinbene, ChoaEX, OkEX, Bitmart, Simex, CoinTiger, Lbank, Bit-z, BitForex zijn voorbeelden van crypto exchanges met Bitcoin nepvolumes en moeten daarom worden vermeden. Maak dan alleen gebruik van gevestigde handelsbeurzen zoals Bitvavo, ByBit, Binance, Kraken, Bitfinex, Gemini, Bitflyer, Coinbase, FTX, KuCoin en Huobi die hebben gebouwd.1. eToro: beste crypto makelaar en het beste voor beginnersAls een van de marktleiders, heeft Coinbase naast zijn makelaardij een breed scala aan diensten beschikbaar. De Coinbase-portemonnee biedt een oplossing om je crypto op te slaan, en als beursgenoteerd bedrijf moet het transparant zijn met zijn financiën en biedt het voldoende beleggersbescherming voor je geld op je rekening.

Het is vrij moeilijk om cryptocurrency-makelaars te vinden waarmee je spread betting kunt uitvoeren. Normaal gesproken is je beste optie om in plaats daarvan crypto te verhandelen, omdat het breder toegankelijk is voor detailhandelaren. eToro is onze best gewaardeerde makelaar voor cryptohandel.

Er zijn nog veel meer opties waar jij bij de bestelling voor kan kiezen. Zo bieden enkele van de Nederlandse top exchanges bijvoorbeeld take-profits en stop-losses aan om het risico van je investering nog beter in de hand te houden.

Hoe kan ik een crypto exchange gebruiken om crypto te kopen?

3.4. Makelaars die een zogenaamde instant exchange service verstrekken. Hierbij kunnen gebruikers direct vanuit hun eigen wallets met behulp van deze dienst cryptovaluta omwisselen. Vele crypto wallets beschikken over een dergelijke ingebouwde dienst. Concreet voorbeeld: Changelly. Een ander goed voorbeeld die alle handelsparen van deze diensten aggregeert voor de beste wisselkoers is SwapSpace.

Er zijn Nederlandse crypto exchanges waar je de cryptomunten alleen kan kopen in ruil voor euro’s of dollars, terwijl andere exchanges het ook mogelijk maken om bijvoorbeeld Bitcoin tegen Ethereum te wisselen.

Hieronder vind je onze conclusie over de 9 beste crypto exchanges Nederland en kun je meteen zelf een keuze maken om te starten bij één van deze exchanges.

In onderstaande video wordt veel verteld over Coinbase. 

3. Binance - Beste Platform voor Cryptocurrency Handel voor Daghandelaars

De beste crypto handelsplatforms voor jouw behoeftenVoordelen:

Promotie

4. Plus500 – Beste Crypto Broker met een aanbod van meer dan 2 duizend financiële instrumenten

Bitstamp

Welke crypto exchange is betrouwbaar? Beste crypto exchange reviews

Als je een in de VS gebaseerd crypto handelsplatform zoekt dat zowel veilig als beveiligd is, dan kan Gemini de beste optie voor je zijn. Hoewel het niet het meest concurrerende platform is in termen van vergoedingen, biedt Gemini een reeks beleggersbeschermingen die verzekeren dat je in een veilige omgeving kunt handelen.

Enorm veel verschillende munten

Net als bij een wisselkantoor op een luchthaven, bepaalt de makelaar meestal de tarieven voor elke munt, en stelt het jou in staat om direct tegen deze prijs te wisselen. De makelaar brengt kosten in rekening voor dit gemak, maar toch zijn deze platforms vaak de beste keuze, of je nu crypto wil verhandelen door snel munten te kopen en verkopen, of een groot aantal munten of tokens wil bezitten (bijv. ter waarde van meer dan € 50.000)Het vereist ook dat je je aanmeldt voor twee-factor authenticatie. Dit betekent dat je elke keer dat je inlogt op je account een unieke code moet invoeren - die je verkrijgt via je mobiele apparaat. Coinbase geeft je de mogelijkheid om een 48-uurs tijdslot op opnames in te stellen, mocht je een extra beveiligingslaag willen toevoegen. Coinbase is ook een van de beste Dogecoin handelsplatforms in de crypto arena.

Ja, vrijwel elke makelaar biedt een reeks munten aan. Het aangeboden bedrag varieert van 10-15 bij de meest eenvoudige makelaar tot duizenden op de grootste en meest geavanceerde platforms. Met bijna elke makelaar kun je Bitcoin, Ethereum, Avalanche, Binance Coin, Cardano, Dogecoin, Solana, Tether en XRP verwachten tegen te komen.

Voordelen

Wanneer je overweegt welk cryptopaar je verkiest, komt dit meestal in een van de twee vormen - crypto-to-fiat of crypto-to-crypto.Wat wij goed vinden aan Bitpanda:

Je wil niet te veel betalen boven het marktconforme tarief. Over het algemeen zijn er bij makelaars handelskosten en commissies inbegrepen in de vermelde prijs op de website, dus vergelijk verschillende makelaars en zorg ervoor dat je een goede deal te pakken hebt.

Aantal cryptomunteneToro – Veiligste Crypto Broker met groot aanbod

De meeste crypto exchanges bieden deze tools aan zodat je bijvoorbeeld ook het volume dat in een cryptomunt geïnvesteerd wordt kan toevoegen aan de grafiek.Als je digitale munten zoals Bitcoin, Ethereum, en Ripple wilt kopen en verkopen – zul je een top-rated crypto handelsplatform moeten vinden dat aan je behoeften voldoet.Met honderden mogelijke opties om uit te kiezen – weten met welk crypto platform je kunt handelen kan een uitdaging zijn.In deze gids onthullen we het beste cryptocurrency handelsplatform van 2022.Om je de beste aanbieders voor te stellen, zochten we naar platforms die lage vergoedingen en commissies bieden, veel cryptomarkten, goede klantenservice, en een veilige handelsomgeving.Na tientallen aanbieders te hebben beoordeeld, hebben we onze lijst van de beste crypto handelsplatforms teruggebracht tot slechts zeven. Voor een volledige beoordeling van elk platform, scroll je naar beneden!De meeste crypto handelsplatforms in de online ruimte werken op een ongereguleerde manier. Als zodanig is het vinden van een betrouwbare aanbieder geen eitje.Behalve naar veiligheid moet je ook kijken naar belangrijke maatstaven rond betalingen, prijzen, handelsmogelijkheden, ondersteunde markten, en gebruiksvriendelijkheid.Om de mist te helpen opklaren, vind je hieronder een selectie van de beste crypto handelsplatforms die op dit moment op de markt zijn.Als je op zoek bent naar een veilig en goedkoop crypto handelsplatform dat geschikt is voor nieuwelingen, kijk dan niet verder dan eToro. Deze top-beoordeelde aanbieder geeft je toegang tot 16 digitale valuta’s. Hiertoe behoren onder meer de munten Bitcoin, Ripple, EOS, Cardano, Ethereum, Litecoin, SafeMoon, en meer.In tegenstelling tot andere crypto handelsplatforms in de sector rekent eToro geen commissies als je je gekozen digitale asset koopt en verkoopt. Integendeel, de aanbieder laat je handelen in een 100% commissievrije omgeving.Er zijn ook geen lopende kosten, dus je kunt je crypto investering zo lang aanhouden als je wilt.  Naast het rechtstreeks kopen en verkopen van digitale munten biedt eToro ook een crypto CFD handelsfaciliteit. Deze is beschikbaar voor de meeste klanten, behalve die in de VS en het VK gevestigd zijn.Deze CFD’s dekken bijna 100+ crypto-to-fiat (bv. ETH/USD) en crypto-to-crypto (bv. BTC/XRP) paren – die je allemaal met hefboom kunt verhandelen. Plus, als je ervoor kiest om crypto CFD’s op eToro te verhandelen, kun je zelfs short gaan. Dit is handig voor het geval je denkt dat een bepaalde digitale valuta overgewaardeerd is en dus – je daarvan wilt profiteren.Ongeacht of je cryptocurrencies koopt of ze via CFD’s verhandelt, de minimum inzet op eToro is slechts € 22,08. Dit is geweldig voor wie voor het eerst in de crypto handelswereld stapt. eToro springt er voor ons ook uit omdat het geautomatiseerde crypto handelstools biedt.Ten eerste heb je CopyPortfolios. Dit zijn professioneel beheerde portfolio’s die je toegang geven tot een volledig gediversifieerd mandje van crypto assets. Het team zal assets binnen de CopyPortfolio toevoegen, verwijderen en opnieuw in evenwicht brengen als en wanneer ze dat nodig achten. Ten tweede biedt eToro ook een Copy Trading tool.Hiermee kun je een ervaren cryptohandelaar kopiëren like-for-like voor een bedrag dat evenredig is met wat je investeert (minimaal € 176,7). Als het op regelgeving en veiligheid aankomt, doet eToro alles volgens het boekje. Niet alleen wordt het platform gereguleerd door de FCA (UK), ASIC (Australië), en CySEC (Cyprus), maar het is ook geregistreerd bij FINRA.Dit betekent dat Amerikanen nu het eToro platform kunnen gebruiken om veilig en legaal cryptocurrencies te kopen (maar niet om CFD’s te verhandelen). Als het op aan de slag gaan aankomt, kost het openen van eToro rekeningen meestal minder dan 10 minuten. Dit komt omdat de aanbieder je ID automatisch kan verifiëren. Je kunt je rekening financieren met een debit/credit card, e-wallet, of bankoverschrijving.68% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD's met deze aanbieder. Je moet nagaan of je het je kunt veroorloven het hoge risico te nemen je geld te verliezen.

0,00 – 0,50%

Bekijk BTCdirect

Naast Copy Trading zijn er ook nog een aantal portfolio’s die je kunt volgen. In het CryptoPortfolio zitten bijvoorbeeld 20 verschillende munten en het portfolio wordt beheerd door professionals van eToro.

Wat wij goed vinden aan Binance:

Creditcardbetalingen: NeeTot slot is het verstandig om ook te kijken naar de mobiele app van de crypto exchange waar je aan de slag wil. Bijna elke top crypto exchange heeft een applicatie voor iOS en Android, maar de ene is handiger dan de andere.

De meeste crypto exchanges sites zijn aanvankelijk begonnen als een pure bitcoin exchange. Anno 2019 opereert nu elke Bitcoin exchange als een digital currency exchange (DCE) of digital asset exchange (DAE of DAX) met een breed aanbod van digitale assets. De term crypto exchange is een vereenvoudigde inkorting voor de meer officiële term digital currency of asset exchange. Dit is vrij vertaald naar het Nederlands een handelsbeurs in digitale valuta’s en digitale tokens. Eenvoudig vertaald naar het Nederlands, zonder enige franjes, kunnen we gewoon spreken over een cryptobeurs. 0%

Niet beschikbaar in het Nederlands

Dit omvat stapels ordersoorten en diepgaande mogelijkheden om grafieken te lezen. Je kunt ook de geschiedenis van het orderboek bekijken, wat vooral nuttig is voor doorgewinterde professionals. Wat veiligheid betreft kun je bij Binance je digitale valuta opslaan via het online platform. Het biedt ook een mobiele wallet. Of je kunt je munten uitnemen in een privé wallet naar keuze.

In 5 stappen bebn jij nu eigenaar van je eerste cryptomunten bij Capital.com. Je vindt de investering terug in je portfolio en kan hem altijd gemakkelijk weer verkopen. Eigen handelsplatform en toegang tot andere platformen

Geen super uitgebreid assortiment

Enorm breed muntenassortiment

100+6. Coinbase

Invezz is een plek waar mensen betrouwbare, onpartijdige informatie kunnen vinden over financiën, handel en beleggen. Maar we bieden geen financieel advies. Gebruikers moeten altijd hun eigen onderzoek doen. De activa, die op deze website worden behandeld, inclusief aandelen, cryptocurrencies en grondstoffen, kunnen zeer volatiel zijn en nieuwe investeerders verliezen vaak geld. Succes op de financiële markten is niet gegarandeerd en gebruikers mogen nooit meer investeren dan ze zich kunnen veroorloven te verliezen. U dient uw eigen persoonlijke omstandigheden in overweging te nemen en de tijd te nemen om al uw opties te verkennen, voordat u een investering doet. Lees onze risico aanwijzingen >

Klanten zijn erg tevreden

Verhandelbare munten: 160+Via het platform kun je dan ook zowel crypto verhandelen met fiat currency’s, als crypto met crypto.

…Bekijk volledig profiel ›

Dit is om een aantal redenen een veel veiligere optie. Ten eerste vertrouw je op een beproefde menselijke handelaar - dus is er geen kans dat het individu 'slecht functioneert' zoals een robot dat kan.

Zo zijn er ook nog allerlei markten mogelijk door bijvoorbeeld Bitcoin tegen andere munten te zetten. BTC/ETH is een voorbeeld van een markt waarop je meteen de munten voor elkaar uit kan wisselen zonder dit eerst voor ouderwetse valuta te hoeven doen.

Binance wordt vaak gezien als een goedkoop handelsplatform, want het rekent slechts 0,10% aan commissie. Je betaalt echter tot 4,5% om geld te storten met een debit card. Een veel goedkopere optie is het gebruik van een gereguleerd platform als eToro, dat geen commissie rekent op zijn cryptomarkten. Bovendien kost storten met een debit card je maximaal 0,5%.

Het handelen in deze altcoins/bitcoins is mogelijk op online beurzen, dit noemen wij cryptocurrency exchanges/brokers. Op deze pagina laten wij de top 10 cryptocurrency exchanges zien. Wij richten ons hier vooral op aanbod, gemak, handelskosten en klantenservice.

Mobiele app

7. Luno - Crypto Handelsplatform Met Spaarrekening Tot 4%

5. Tamadoge – De nieuwe Altcoin als beste Play to Earn Platform 2022

Meer dan 100 cryptomunten beschikbaar

Bitcoin spaar wallet met 4% rente

Wat wij goed vinden aan Plus500:

Grootste aanbod ter wereld

Handelscommissies worden altijd aangerekend 'per slide’, wat betekent dat je ze betaalt als je een cryptocurrency koopt en opnieuw als je verkoopt. Als zodanig geldt: hoe hoger de positie, hoe meer je zult betalen.

Stap 3: Geld storten bij de broker

Bijvoorbeeld, als je van plan bent actief te gaan handelen - zul je een aanbieder willen kiezen die grafiek leeshulpmiddelen en indicatoren biedt. Het is ook handig als de aanbieder marktcommentaar en inzichten in de handel biedt.Aanbod: 140+ verschillende cryptovalutaGemak: Makkelijk voor beginners. Niet uitdagend voor ervaren handelaren. Betalingen gaan eenvoudig met iDEAL of Bancontact. Handelskosten: Variabel tussen de 0,45% en de 2% per transactie (afhankelijk van het handelsvolume).Klantenservice: Eenvoudig bereikbaar en snel antwoord.

Assortiment: 137 verschillende munten

Als Amerikaan kun je je beter houden aan crypto handelsplatforms die bij FINRA geregistreerd zijn. eToro is zo'n voorbeeld. De aanbieder is niet alleen commissievrij, maar je kunt er ook crypto kopen vanaf slechts € 22,09.

Eén van de grootste crypto brokers ter wereld is Crypto.com. Met de sterke websitenaam is het inmiddels gegroeid tot een broker met miljoenen klanten over de hele wereld. Crypto.com heeft een uitstekende smartphone-app zodat je altijd en overal je crypto kan inzien en verkopen. In totaal biedt Crypto.com meer dan 250 verschillende cryptocurrency aan, zo vind je naast Bitcoin nog een groot aanbod andere geschikte cryptomunten.

Je bent als investeerder niet beschermd als jij een aankoop doet bij een platform dat niet gereguleerd is. Daarnaast is er dus geen toezichthouder die controleert of een platform de regels volgt.Het platform van Capital.com is eenvoudig te gebruiken door zowel beginnende als de meest ervaren crypto-beleggers.

Wat zijn de ruilkosten?

LiteBit (categorie: makelaar) – vertrouwde Nederlands fintech en cryptobedrijf, uitgenoemd tot de beste cryptobroker-platform (CashCow Awards 2020). Litebit heeft anno 2022 ook een aparte handelsbeurs: Bezoek LiteBit en ontvang €10 cadeau!

Alle experts moesten een reeks tests uitvoeren en elke makelaar beoordelen op basis van een reeks criteria, zoals hoe gemakkelijk het is om een account te registreren, een storting te doen en een cryptotransactie te plaatsen. Eigen pagina voor NFT’s

Voordelen:Nadelen:

Bekijk Okex

Ook geld uitbetalen gaat gewoon in euro’s en kan rechtstreeks op je eigen bankrekening

Op je exchange heb je toegang tot veel nauwere spreads, waardoor je handelskosten dalen. En het belangrijkste - als je een crypto handelsplatform gebruikt dat een hoge liquiditeit herbergt, zul je altijd een koper kunnen vinden als je van plan bent een positie te verlaten.

Hieronder kijken we naar de verschillende kosten bij de goedkoopste crypto brokers, en de verschillende manieren waarop deze naar jou worden doorberekent.

Litebit is een Nederlandse cryptocurrency broker die zich richt op de Europese cryptocurrency markt. Met een ruim aanbod als: Bitcoin, Litecoin, Ethereum en meer is Litebit een goede plek voor het kopen, verkopen en opslaan van cryptocurrencies. Litebit is één van de eerste Nederlandse brokres die meer dan 1 cryptovaluta aanbood. Helaas zijn ze op het gebied van kosten, gemak en assortiment wel ingehaald door de nieuwe brokers.0%

Hieronder vind je het belangrijkste verschil crypto broker en exchange en kun je een keuze maken wat voor soort platofrm het best bij jou past.

Ja, je moet je identiteit bewijzen. De topmakelaars zijn gereguleerd, en vereisen zodanig gebruikers om hun identiteit te bewijzen om te voldoen aan de KYC-richtlijnen (Know Your Customer). Meestal is er tenminste één identiteitsbewijs met foto vereist, wat je Nederlandse paspoort of rijbewijs kan zijn.

De nummer 3 cryptocurrency exchange is toch wel Bitcoin Meester. Deze broker heeft de tweede positie te danken aan het zeer uitgebreide assortiment. Momenteel is het mogelijk om meer dan 200 verschillende cryptovaluta te kopen en dit af te rekenen met iDEAL. Wekelijks wordt het assortiment uitgebreid met nieuwe munten.

Je kunt bij de meeste crypto brokers eerst gebruik maken van een demo acocunt met daarin virtueel geld. Dit kun je gebruiken om te oefenen met investeren bij het platform en zo kun je ook bekijken of het platform qua gebruiksvriendelijkheid bij je past of niet.

Kosten: 1,49% – 3,99%

In onderstaande video wordt uitgelegd hoe een crypto exchange precies werkt.

De enige problemen met Coinbase is de relatief hoge minimale storting en het feit dat het meer in rekening brengt dan andere platforms. We vonden dat het totale pakket deze hogere kosten rechtvaardigt, maar het is iets om op te letten.

Minimale storting

Waar kan ik meer leren over cryptovaluta?0,02 – 0,10%Coinbase rekent 3,99%Crypto.com is een handelsplatform dat het mogelijk maakt crypto te verhandelen op een eenvoudige en overzichtelijke manier. Het is dan ook een platform dat eenvoudig te leren is voor beginners.

Bij Capital.com koop je alle cryptomunten als CFD, dit is niet de cryptomunt zelf, maar een contract die de prijs van de cryptomunt exact volgt. Zo kun je gewoon handelen in de munt zonder dat je echt cryptocurrency koopt.

B

beste handelsplatform crypto

More actions